5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Start-Up Straat

Maak in de Start-Up Straat kennis met de toekomstige motor van de logistieke industrie, waar startende bedrijven hun innovaties aan de branche presenteren. Hier ontdek je hoe de toekomst van de logistiek eruitziet en hoe de nieuwste innovaties bijdragen aan het oplossen van grote logistieke uitdagingen.

CargoSnap

Cargo Snap

Cargosnap is een digitale oplossing die je in staat stelt om visuele vracht­in­spec­ties uit te voeren en in real-time samen te werken, allemaal op één plek. Door de mobiele app te integreren met ons online platform, zorgen we ervoor dat alle logistieke dienst­ver­le­ners, verzenders en fabrikanten meerdere vracht­in­spec­ties naadloos kunnen uitvoeren en monitoren. Het is papierloos, snel en eenvoudig. Ontworpen door logistieke experts voor logistieke experts, is alles volledig aanpasbaar aan jouw behoeften.

Lees meer

Ziik

Ziik (Chainintra)

Ziik herdefinieert het intranet als een alles-in-één platform voor interne communicatie en informatieuitwisseling. Het bevordert medewerkerbetrokkenheid en is geschikt voor bedrijven van elke omvang, van enterprise tot MKB en franchise. Gebruikers zien vaak meer dan een verdubbeling van het gebruik in het eerste jaar. Dankzij het gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ontwerp van de app, worden medewerkers gestimuleerd deze te gebruiken, waar ze zich ook bevinden. Ziik biedt hiermee een intuïtieve oplossing voor communicatie en samenwerking binnen uiteenlopende sectoren, ongeacht locatie of grootte.

Lees meer

Streamliner

Streamliner

Streamside is een bedrijf opgericht door pro­fes­si­o­nals op het gebied van supply chain, SaaS en sociale technologie, met als doel het di­gi­ta­li­se­ren van de handmatige inkomende en uitgaande mo­ni­to­ring­pro­ces­sen die momenteel niet in uw IT-systeem zijn ge­ïn­te­greerd.

Streamliner biedt een intuïtief SaaS-platform dat moeiteloos kan worden ge­ïm­ple­men­teerd binnen uw team, evenals bij uw interne en externe be­lang­heb­ben­den, waaronder le­ve­ran­ciers, vervoerders, klanten en op­dracht­ge­vers. Deze im­ple­men­ta­tie verbetert de kwa­li­teits­nor­men en bevordert een betere sa­men­wer­king.

Lees meer

Lensor

Lensor

Lensor is een award-winning Nederlandse start-up. Met een in­ter­na­ti­o­naal team van ruim 20 ge­pas­si­o­neer­de medewerkers werken wij aan innovatieve systemen om zowel be­drijfs­voer­tui­gen als per­so­nen­au­to’s ge­au­to­ma­ti­seerd en met de inzet van A.I. te inspecteren op schade. Het uit­gangs­punt daarbij is om met de LUX- of UMBRA-gate tijd en kosten te besparen en het leven van mensen makkelijker te maken. Wij maken meer leveringen en ver­huur­trans­ac­ties mogelijk, verlagen de over­head­kos­ten en ver­een­vou­di­gen het verhalen van schade.

Lees meer

Nemeon

Nemeon

Nemeon is een full-service data- en AI-partner voor KMO’s en middelgrote bedrijven. Wij helpen klanten bij elke stap in hun datareis. Strategisch helpen wij or­ga­ni­sa­ties met het definiëren van hun data- en AI-roadmap en bij­be­ho­ren­de doel­stel­lin­gen. Nadat de blauwdruk is gemaakt, beginnen we met bouwen. Dit omvat het opzetten van da­ta­pijp­lij­nen en data-in­fra­struc­tuur, het modelleren van de data, het vi­su­a­li­se­ren van de data en het toepassen van machine learning-technieken.

Wij zijn een cloud-first bedrijf met een sterk geloof in een best-of-breed benadering van technologie. Daarom zijn wij ge­spe­ci­a­li­seerd in toon­aan­ge­ven­de platforms zoals AWS, Azure, Databricks en Neo4J. Kortom, we hebben klanten geholpen in tal van sectoren, waaronder (maar niet beperkt tot) de logistiek, de bouw, en­ter­tain­ment en de far­ma­ceu­ti­sche en chemische industrie.

Lees meer

Doug McDee

Doug McDee

Doug McDee Strategists helpt or­ga­ni­sa­ties omgaan met com­plexi­teit door maat­werk­op­los­sin­gen te bieden op het gebied van strategie, AI-simulaties, pro­ces­ma­na­ge­ment en so­ci­o­cra­tisch ontwerp. Hun diensten richten zich op het afstemmen van be­drijfs­ca­pa­ci­tei­ten met suc­ces­fac­to­ren, ef­fi­ci­ën­tie­ver­be­te­ring via be­drijfs­ar­chi­tec­tuur, en het inzetten van digitale tools zoals business twins en ERP-systemen. Ze werken samen in ge­spe­ci­a­li­seer­de “guilds” met meer dan 30 experts. Het doel is innovatie en duurzame groei te bevorderen door moderne, adaptieve praktijken.

Lees meer

Solid WMS

Solid WMS

Solid WMS is een flexibel en ge­bruiks­vrien­de­lijk warehouse management systeem dat geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijven. Het systeem draait volledig in de cloud, wat snelle im­ple­men­ta­tie, schaal­baar­heid en lage kosten mogelijk maakt. Solid WMS biedt alle stan­daard­func­ti­o­na­li­tei­ten voor logistieke bedrijven en ondersteunt maatwerk voor specifieke processen. Door de sa­men­wer­king tussen consultants en ont­wik­ke­laars kan snel worden geschakeld en nauwkeurige feedback worden gegeven. Het on­der­scheidt zich door snelle im­ple­men­ta­ties, scherpe prijzen, maat­werk­op­ties en integraties met derden.

Lees meer

Lean_Workplace

Lean Workspace (Lean Spel)

Leanspel is een innovatief platform dat or­ga­ni­sa­ties helpt om lean management en continue verbetering te omarmen. Met in­ter­ac­tie­ve spellen en workshops worden teams ge­sti­mu­leerd om samen te werken, processen te op­ti­ma­li­se­ren en verspilling te verminderen. Leanspel biedt praktische tools en technieken die aansluiten bij de dagelijkse werk­prak­tijk, waardoor leren leuk en effectief wordt. De focus ligt niet alleen op theorie, maar ook op directe toe­pas­baar­heid in de werk­om­ge­ving. Door gamificatie en sa­men­wer­king creëren deelnemers een cultuur van ver­be­te­rin­gen en innovatie, wat resulteert in verhoogde efficiëntie en te­vre­den­heid binnen het team. Ontdek de kracht van lean met Leanspel!

Lees meer