5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Cyber Security Paviljoen

Cybersecurity is onmisbaar in de logistieke sector om digitale systemen te beschermen tegen cyberaanvallen. Op het Cyber Security Paviljoen laten verschillende bedrijven zien hoe je de cyber security van jouw bedrijf kan verbeteren. Op deze pagina lees je welke bedrijven aanwezig zijn op het paviljoen.

Artic Wolf

Met het cloud-native Arctic Wolf® Platform helpt Arctic Wolf organisaties om cyberrisico’s te elimineren door beveiligingsoperaties aan te bieden als een conciërgeservice. De Arctic Wolf-oplossingen omvatten Arctic Wolf® Managed Detection and Response (MDR), Managed Risk, Managed Security Awareness en Incident Response; allemaal geleverd via hun Concierge Delivery Model.

Lees meer

Aumatics

Aumatics levert clouddiensten en professional IT Cyber Security services aan MKB- en Enterprise organisaties. De clouddiensten omvatten Microsoft 365 werkplekken (desktop en telefonie) en server- en applicatiehosting. De professional services bestaan uit ondersteuning en beheer, IT-infrastructuur ontwerp, project management, training en business consultancy.

Lees meer

Claranet Cyber Security

Het onlangs opgerichte Claranet Cyber Security Nederland combineert jarenlange internationale ervaring op gebied van security met lokale invulling door specialisten op gebied van cloud, netwerk en online werkplekken. Onder de merken van Sec-1 en NotSoSecure hebben zij ruim 18 jaar ervaring opgedaan in cybersecurity-services en training voor de grootste merken over de hele wereld.

Lees meer

Ctac BV

Ctac is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in Business & Cloud integratie. Ctac biedt een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft ‘on any cloud’ en heeft daarnaast een aantal eigen producten waaronder de XV Retail Suite bestaande uit een omnichannel gedreven Point-of-Sale & Loyalty platform.

Lees meer

Eye Security

Eye Security beschermt kleine en middelgrote Europese ondernemingen tegen cyberdreigingen en de hoge kosten die volgen na een succesvolle aanval. Ze zijn een gespecialiseerd team met een achtergrond in inlichtingendiensten en commerciële omgevingen. Eye Security begrijpt het dreigingslandschap en de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben bij het bestrijden van cybercriminaliteit.

Lees meer

Kaspersky Lab

Kaspersky is een internationale besloten vennootschap op het gebied van cyberbeveiliging waarvan de holdingmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd. Zij werken al sinds 1997 aan het transformeren van toonaangevende beveiligingskennis in echte bescherming, waarbij ze ervoor zorgen dat hun klanten veilig zijn en ze vertrouwen hebben in hun beschermingstechnologieën, zowel in hun privéleven als zakelijk.

Lees meer

Sky Networks BV

Sky Networks is een jonge en innovatieve cybersecurity specialist. Met jarenlange ervaring en expertise beschermen zij 24×7 de business van hun klanten tegen cyberthreats en zijn zij dé partner in hun digitale transformatie.

Sky Networks secures the user, the network, the cloud and the application.

Lees meer